Jag är den förste killen som stannat hemma för att vara avelshanne ( kan delvis bero på att jag är silver) vilket jag även bevisat en gång i kullen tillsammans med Lovis. Men som med annat som man inte råder över så är det nu slut med avelsarbetet. Min mamma är IC Gottnerivers Cayenne (Kajsa) och pappa är EC Segersjös Goliat. Jag är motståndare till bråk och stök. Det spelar ingen roll, gammal eller ung, vem som stökar, jag väljer att gå emellan. Börjar man trilskas med mina tjejer blir jag inte glad.... Jag, som min fästmö Lovis stortrivs i kattgården. Väder eller årstid har ingen betydelse.

HCM-negativ

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

Jag är en glad kille på 3 år. Tycker om att jaga mina kompisar, jag får även fart på pappa Jacques ibland. Grytte är en gosig "farbror" som lär mig en hel del om livets glädjeämnen. Vi har alla fått stort utrymme i huset att springa och busa i, sedan vi flyttat till landet, smyga på varandra det är jätteroligt. Jag brukar hålla reda på Tiger och Celtic som fanns här i huset innan vi flyttade in, är ganska spännande att titta på dem, de kommer med en mus ibland, undrar om de är goda.

 

Stamtavla

Fotoalbum

 


 

    

Jag är en kille på 2 år som fick stanna kvar hemma hos mamma Disa. Jag skall med tiden se till att få tag i en liten fin tjej. Vissa rykten finns att fina flickor finns på andra adresser i närheten.
Kommer kanske framöver att kalla mig "Pappa Goffie", på samma vis som "Mamma Disa". Tycker det låter fint.

HCM-negativ

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

 

 

Jag är en dam från Pollys andra kull som stannat kvar hemma. Brukar vara med på utställningar om det är någon som vill titta lite närmare på mig. Om någon undrar över vad jag tycker är toppen här i livet, så kan det sägas med ett ord "kattgården". Spelar ingen roll vilket väder, ute är ute och har man sedan Chappa och Grytte med sig så är lyckan total.

 

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

Lilliram.jpg (11484 bytes) 

Hej alla som har funderat vem jag är som dök upp bara så där på en utställning tillsammans med Lilli-M. Jag heter S* Gottneriver´s Cayenne och kommer att kallas för "Kajsa" till vardags.
Jag, som så många andra, har flyttat från Ö-vik för att pröva lyckan i den stora staden. Min nya matte o husse har tydligen haft en del planer för mig. Resultatet av planerna kan beskådas under ”kattungar” och längre fram under ”kullar”. Jag kommer att göra ett kortare uppehåll i utställandet, men kommer snart igen.

HCM-negativ

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

Jag är en pigg dam efter Polly och EC S* Solkullas Frode som haft en kull med S* Drakborgens Corpus Corax. Bilder finns under kullar.

Jag är den enda som springer direkt när någon ropar mitt namn oavsett om jag ligger och sover eller är ute i kattgården. Jag tar mig alltid tid att gosa lite när tillfälle ges. Att leka mycket med allt och allting ger träning och framtida färdighet. Bråka eller fräsa ligger inte för mig utan bara vara go det är mottot.

HCM-negativ

Stamtavla

Fotoalbum 

  

Ja, då har jag som heter Kvarnstugans Lovis bott ett tag hos Trolltösens. Nu när jag har varit med ett tag, så har jag även kommit fram till att lite självständighet är ganska skönt. Gosa lite med Chappa och Jacques och kanske några till, passar mig utmärkt. Kan man sen springa in och ut i rastgården som det passar så är lyckan total.

 

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

 

Är en liten pigg tjej på 2 år, som haft turen att få stanna kvar hemma tillsammans med brorsan Goffie som är min lekkamrat.
Passar på att vara ute så mycket som möjligt på den inhägnade altanen som står till buds, tills husse har byggt vår nya kattgård hoppas den blir klar innan sommaren är slut. Utanför ser jag ofta kissarna som bodde här när jag flyttade hit. De kommer ibland fram och nosar lite på mig genom nätet.

 

 

Stamtavla

Fotoalbum

 

 

 

 

 


Jag ingick i husköpet när matte och husse flyttade till "landet" alltså hit till Stallarholmen.
Är en riktig gosekatt utom till Celtic honom vill jag helst inte veta av. Följer gärna med matte till brevlådan och har inget emot att bli buren tillbaka till huset. Annars är jag väl egentligen husses kisse men eftersom husse har ett arbete att sköta så får matte duga på dagarna.

 

Fotoalbum